• ScheidingsDesk Achterhoek Zorgeloos naar een nieuwe start!

Scheiden, hoe pak je dat aan?

Je hebt besloten om te gaan scheiden, of wellicht is deze beslissing voor je gemaakt. Er breekt een emotionele periode aan, waarin er ontzettend veel op je af komt. Niet alleen probeer je de scheiding te verwerken, er moeten ook allemaal keuzes worden gemaakt en beslissingen worden genomen.

Zo maak je samen afspraken over de echtscheiding, wellicht over kinderen en alle gemeenschappelijke zaken die door de jaren heen zijn ontstaan. Vaak betreft dit een koopwoning, hypotheek, pensioen, schadeverzekeringen en gemeenschappelijke bankrekeningen.

Waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Wij willen je hier bij helpen. Bij ScheidingsDesk Achterhoek heb je te maken met één aanspreekpunt, van aanvraag tot afronding van jullie scheiding. Een deskundig team dat alles voor je regelt en volledig ontzorgt.

Kortom: wij bieden je alles onder één dak! Samen doen wij er alles aan om jou door deze periode heen te helpen, zodat je klaar bent voor een nieuwe start.

Scheiden en kinderen

Een scheiding heeft een grote invloed op het leven van je kinderen. Als ouder zijnde wil je dat je kinderen hier zo min mogelijk schade van ondervinden. Wij besteden dan ook extra aandacht aan je kinderen tijdens het gehele traject.

Dit doen wij door je te helpen met het opstellen van een ouderschapsplan, we bespreken de kinderalimentatie en omgangsregelingen. Maar ook bespreken wij hoe je de kinderen de beste zorg en ondersteuning kunt bieden om ze door deze lastige periode heen te helpen. Het belang van de kinderen staat voorop. Lees meer

Plan een afspraak met ons