Hoe is ScheidingsDesk Achterhoek ontstaan?

In onze hypotheek praktijk gaan ook klanten uit elkaar. Een veel gehoorde ergernis van onze relaties was dat het mediatontraject zo lang duurde, of dat het door de rechter goedgekeurde convenant niet aansloot op het gewenste hypotheekadvies. Abonnementen en verzekeringen die zelfs jaren na de scheiding nog op twee namen stonden en zelfs nog bij de partner werden in geïncasseerd. En dan nog niet te spreken over de hoge kosten.

Dit moet echt anders! Wij hebben geluisterd naar wat de wensen zijn en ons als doel gesteld dit te bundelen om tot het beste resultaat te komen. Onze zaak bestond al uit verschillende dienstverleningen die samen onder één dak werken. Daarbij waren wij vernieuwend en uniek als het gaat om voor een vast tarief te werken. De ontbrekende schakel op het gebied van mediation en een echtscheidingsadvocaat hebben wij gevonden en weten te binden aan ons kantoor. Hierdoor is een dienstverlening met specialisten ontstaan die als doel hebben om jullie zorgeloos naar een nieuwe start te helpen!

Kortom: Jullie hebben de beschikking over een team specialisten die de krachten op hun vakgebied hebben weten te verbinden tot één advies en dat allemaal onder één dak. Dat voor een vast en ongekend scherp tarief!

"Zorgeloos naar een nieuwe start!"